Våra Tjänster

Dumblixt skapar personlig och prisvärd design. Grafiska profiler, annonser, webb, tryckmaterial, slides, säljmaterial och allt som hör till och behövs för er att kommunicera visuellt.

Grafisk design & formgivning

Grafisk design och formgivning innebär att skapa visuellt attraktiva och effektiva grafiska element och layouter för olika ändamål. Det omfattar utveckling av visuella identiteter åt företag, inklusive logotyper och grafiska element för att etablera och förstärka varumärken. Dessutom inkluderar det skapandet av marknadsföringsmaterial, webbdesign, anpassad grafik och kreativa konceptualiseringar. Grafisk design spelar en viktig roll i att kommunicera budskap och förbättra användarupplevelsen genom visuell estetik och effektiv layout. Det är en mångsidig tjänst som hjälper företag och organisationer att skapa en stark visuell närvaro och kommunicera sina budskap på ett övertygande sätt.

Webbutveckling

Webbutveckling är en specialiserad tjänst som handlar om skapande och underhåll av webbplatser på internet. Det omfattar designen av användarvänliga och estetiskt tilltalande webbplatser, frontend-utveckling för den synliga delen av webbplatsen, backend-utveckling för den osynliga infrastrukturen, implementering av olika funktioner och interaktivitet, säkerhet och optimering för prestanda.

Webbplatsens responsiva design är viktig, liksom kontinuerlig analys och underhåll efter lansering. Webbutveckling spelar en central roll för företag och organisationer som strävar efter en effektiv online-närvaro och interaktion med sin målgrupp på internet.

Merch & tryck

Merch & tryck handlar om skapande och produktion av anpassade tryckmaterial och merchandise-produkter, inklusive textiltryck som t-shirts och kepsar, tryckmaterial såsom broschyrer och affischer, samt specialprodukter med anpassade tryck som muggar och pennor. Dessa produkter används för marknadsföring, företagskläder, varumärkesidentitet och kan användas som marknadsföringsgåvor eller säljbara varor. Merch & tryck-tjänsten hjälper företag, organisationer och evenemangsarrangörer att skapa visuell uppmärksamhet och stärka varumärkesidentiteten genom kreativa grafiska lösningar och anpassade tryckprodukter.

UX/UI design

UX/UI design innebär att skapa och förbättra användarupplevelsen (UX) och användargränssnittet (UI) för digitala produkter och tjänster, inklusive webbplatser och appar. UX-design fokuserar på att skapa en användarcentrerad och tillfredsställande upplevelse genom att förstå användarnas behov och mål. 


UI-design handlar om att skapa ett visuellt attraktivt och användarvänligt gränssnitt med element som knappar och ikoner. Det inkluderar även prototyper, användartestning och responsiv design för att säkerställa att produkten fungerar väl på olika enheter. “UX/UI design” är avgörande för att öka användarengagemanget och framgången för digitala produkter genom att optimera användarupplevelsen och gränssnittets effektivitet.

Slides

Slides innebär att skapa, designa och redigera visuella presentationer för att effektivt kommunicera information, idéer eller budskap till en publik. Det inkluderar skapande av nya presentationer, design och layout för att förbättra estetiken, redigering och uppdatering av befintliga presentationer, användning av animeringar och interaktiva element, konvertering mellan olika presentationformat och säkerställande av varumärkesidentitet när så krävs.


Tjänsten syftar till att skapa professionella och engagerande presentationer som passar olika ändamål och behov.

Visuell identitet

En tydlig och välformad grafisk identitet är avgörande för framgångsrik kommunikation för företag i den digitala tidsåldern. Det fungerar som ett igenkännligt varumärkeskännetecken, bygger förtroende, förenklar kommunikationen, skapar konsekvens och differentierar företaget från konkurrenter.

En modern grafisk identitet anpassar sig till digitala plattformar och hjälper företag att kommunicera effektivt med kunder och följare. Det är en strategisk tillgång som är avgörande för att stärka varumärket och bygga lojalitet. Investera i din grafiska identitet för långsiktig framgång.

Film & Content

Rörlig film och rörligt material har blivit avgörande i dagens marknadsföring på internet och sociala medier. De kan fånga uppmärksamhet, berätta berörande historier och höja interaktionsnivån hos målgruppen. För att uppnå framgångsrik marknadsföring kan rörlig film vara en viktig tillgång i din strategi. Den kan bidra till att ditt varumärke sticker ut bland konkurrenter, att du når din målgrupp på ett mer personligt plan och, inte minst, att du uppnår dina mål. Det är en investering som kan göra en betydande skillnad i din marknadsföring.

Hittar du inte det du söker?

Vi på Dumblixt är övertygade om att bra design inte behöver vara komplicerad. Vi stöttar många ledande företag med deras kontinuerliga designproduktion på ett okomplicerat och kostnadseffektivt sätt.

Boka en kort digitalt möte med Andreas! Han är här för att lyssna på era behov och utforska hur vi kan vara till hjälp för dig och ditt team.

Träffa Andreas

- Boka ett digitalt eller fysiskt möte!

Dumblixt skapar personlig och prisvärd design. Grafiska profiler, annonser, webb, tryckmaterial, slides, säljmaterial och allt som hör till och behövs för er att kommunicera visuellt.