Kundcase

Här presenteras ett urval av de kunder som Dumblixt har samarbetat med under de senaste åren.

Mora Parken

"Vi har alltid haft möjlighet att diskutera våra behov, uttrycka våra idéer och få snabba svar"

Vårt samarbete med Dumblixt har varit en positiv och givande upplevelse sedan dag ett. Vi ser fram emot att fortsätta vår framgångsrika relation och att dra nytta av deras professionella och kreativa grafiska tjänster i framtiden. Tack Andreas, som har varit en viktig partner för Mora Parken under dessa år, och för att du har bidragit till att göra våra evenemang minnesvärda och framgångsrika.

Ta reda på mer om Mora Parken

Advokatfirman Viktor Banke

“Ett givande samarbete som pågått sedan starten 2020”

Samarbetet med Andreas har varit mycket positivt och givande för oss. Vi har uppskattat den konsekventa höga kvaliteten på de grafiska leveranserna och den effektiva kommunikationen. Det är en trygghet att veta att vi kan lita på att varje projekt utförs med precision och professionalism.

Ta reda på mer om Advokatfirman Victor Banke

Sonika Studio

"Levererat imponerande designlösningar som har stärkt vår visuella identitet,

Det som verkligen har gjort samarbetet enastående är att det har varit ekonomiskt gynsamt. Andreas har erbjudit prisvärda tjänster av hög kvalitet, vilket har varit mycket fördelaktigt för vår verksamhet. Kommunikationen har varit smidig och effektiv, vilket har underlättat hela processen.

Ta reda på mer Sonika Studio

Logotyper?

Dumblixt har genom åren skapat många logotyper för företag inom olika branscher. En välutformad logotyp är avgörande för att etablera sin varumärkesidentitet, öka förtroende och bygga kundlojalitet. Här kan du se ett urval av de logotyper vi har skapat.

Varför Dumblixt?

Kasper Soneson

Grundare, CEO Kronemar
“Andreas har varit ovärderlig för vår resa från startup till etablerad aktör. Hans kunskap och vägledning har hjälpt oss att förverkliga våra idéer!”

Vad säger våra kunder om oss?

Är du redo att förbättra och utveckla din design? Kontakta oss idag!

Hittar du inte det du söker?

Vi på Dumblixt är övertygade om att bra design inte behöver vara komplicerad. Vi stöttar många ledande företag med deras kontinuerliga designproduktion på ett okomplicerat och kostnadseffektivt sätt.

Boka en kort digitalt möte med Andreas! Han är här för att lyssna på era behov och utforska hur vi kan vara till hjälp för dig och ditt team.

Träffa Andreas

- Boka ett digitalt eller fysiskt möte!

Dumblixt skapar personlig och prisvärd design. Grafiska profiler, annonser, webb, tryckmaterial, slides, säljmaterial och allt som hör till och behövs för er att kommunicera visuellt.