Om oss

Dumblixt är en liten designbyrå som startades i början av 2023 i Stockholm. Med en passion för kreativa idéer, en stark kundnärhet och en hängivenhet till att leverera högsta möjliga kvalitet har Dumblixt blivit en pålitlig partner för alla sina kunders designbehov.  Alla kunder, stora som små, ska få den personliga uppmärksamheten de förtjänar.

Eftersom Dumblixt är ett litet och lättfotat företag med minimala fasta kostnader har vi möjlighet att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster. Vår agilitet och flexibilitet gör att vi kan anpassa oss till kundens specifika behov och leverera skräddarsydda lösningar som de större bolagen har svårt att konkurrera med.

Andreas Byström har en gedigen erfarenhet inom både musik- och designbranschen, både som anställd och som konsult. Det var hans ide att skapa ett företag som inte bara levererar förstklassig design, utan också förkroppsligar värdeord som lojalitet, trovärdighet och närvaro. Dessa värdegrunder är hjärtat och själen i Dumblixt.

Träffa Andreas

- Boka ett digitalt eller fysiskt möte!

Dumblixt skapar personlig och prisvärd design. Grafiska profiler, annonser, webb, tryckmaterial, slides, säljmaterial och allt som hör till och behövs för er att kommunicera visuellt.